Rabia_91 Edacetn hiç sorma her şey ateş pahası. Allah ödeme gücü versin herkese. Bi tane fotoğraf çekimi için aldım sabahlıklı takım. Bi tane de normal düğmeli gecelik aldım. Başka gerek olur mu bilmiyorum ki.
Gizzgzz Edacetn ben pentiden iki tane önü düğmeli pijama takımı bir de elbise aldım indirime giriyor takip ederseniz 250 TL ye aldım pijama takımının tanesini
Didemdidemm Normal doğum yapan arkadaşlar elbise tarzında mi gecelik aldınız yoksa sancı varken hastane kıyafetlerini mi giydiriyorlar ilk gebeliğim bende ona göre almak isterim 😊
duru127 Didemdidemm merhaba sancı varken onların verdiği elbiseyi giyiyorsunuz , doğum yapınca da önü düğmeli gecelik giyerseniz çok daha rahat lljf6
Hayattdmrkrn Didemdidemm doğumdan önce onların verdiğini giyiyoruz doğumdan sonra normal alt üst güzel bi pijama takımı giyindim penyesi rahat bir şey ben onda daha rahatım
Asyabuse Ben sezaryen yaptım elbiseyle rahat ettim tuvalette falan pijama zor olurdu herhalde. Lcwdan kodlardan yararlanarak alabilirsin uyguna geliyor