S68 Kızlar merhaba bugün kan testi verdim test sonucu yüksek sınırda dedi 7.19 çıktı sizce var mıdır gebelik
Kediannesi1 Testi çok erken yaptıysanız olabilir adetinize ne kadar var çatlatma iğnesi oldunuz mu yada hormon ilaçları kullandınız mı ona göre değişir 2 gün sonra tekrar test verin artış olur yada düşüş olur anlarsınız
Kediannesi1 S68 belki iğne etkisidir ama belki de çok erken testtir 2 gün sonra tekrar edin anlaşılır bu sırada siz yine de hamile gibi davranın kendinize dikkat edin stres yapmayın düşünmeyin oyalayın kendinizi inşallah pozitiftir
ayminaninannesi Pamuk merhaba birsey sorabilirmiyim ben anlamıyorum da. Pazartesi 84.5 çıkmıştı Beta doktor cuma tekrar kan ver dedi 2 katı artması gerekiyor diyorlar ya onu nasıl hesapliyorusnuz ben gerçekten anlayamadım o kısmı
S68 Hatice333 dün akşam kendi doktorumu aradım iki gün bekle sonra tekrar kan ver dedi cuma günü vereceğim canım
ayminaninannesi Bende pazartesi kan verdim beta 84.5 cikmisti doktor cuma tekrar kan vermeye geld dedi cuma tekrar kan vereceğim hayırlı olsun şimdiden sağlıcakla minikleri kucağımıza alırız inşallah