Babyakca2891 Nurmrn Akça: ak renkte lekesiz temiz öztürkçe Kavin: güçlü cesur kız çocuğu farsça kökenli amin hepimiz inşallah 🤲🤍
2prensessannesi Babyakca2891 yanlış anlamayin ama cok degisik isim olmus ikisi de kimsede olmayan tarz gibi ama kulaga pek hos gelmiyor gibi sanki
B_Senbulut Babyakca2891 Çok güzel isimler maşallah adıyla yaşasın Öztürkçe olması da ayrı bir güzel olmuş… Arapça cennetten düşen isimlerden çok daha farklı tebrik ederim ☺️
Slnr01 Haftamdayım ısım bulamıyorm hıçbirisi ıcıme sınmıyor açıkçası. İlay veya Asya dusunuyorm suanlık ama düşüncemde sürekli degısiyor sıze göre bu ısımler nasıl ?
Meliysaa Slnr01 Slnr01 bizde 30 a dayandık ama asla karar veremiyorum. Beğendiklerim var ama içime sinmiyor karar vermek istiyorum bir an önce
Babyakca2891 2prensessannesi Bize öyle gelmedi aksine diğer isimler bizi baydı artık anlamlarına ve kokenlerine baktık beğendik teşekkür ederiz yinede
Amineazra 2prensessannesi o da güzel 🥰 amineler çok uysal edepli oluyormuş öyle demişti bi hanım forumda 🌺 bizimkiler de öyle olur inşallah
Asel-2023 Nurmrn Öz’ün İkra istiyorum fakat konsey tarafından (ablamiz babamız ve abimiz ) kabul görmedi 🤣
2prensessannesi Amineazra insallah cevremde hic yok 5 yasinda kizim var o kendi buldu istedi . Peygamber efendimizin annesinin adi diye ogrenmisti amine diyor surekli