Dilaraagkkk Haftamdayım geçen hafta kontrolüm vardi ama hâlâ aşagidaydi. Yukarı çıkar mı artık çıkmazsa da sağlıklı doğum yapan var mı?
Nisn23 Dilaraagkkk Yukarı çıkabilir bir ihtimal ama hafta ilerledikçe çıkmıyor genelde. Benimde o şekildeydi 35.haftada kanamam oldu acil sezeryana alındım. Ama ben son haftalarda kendimi hem bedenen hem ruhen çok yormuştum. Bununda etkisi var o yüzden erken kanamam oldu. Ama çok şükür bebeğim sağlıcakla doğdu. Küveze bile ihtiyaç olmadan 1 gece kalıp çıktık hastaneden. O yüzden size tavsiyem bebegin eşi aşağıdayken kendinizi çok yormayın ağır işler yapmayın kanama riski olabilir. Ama onun dışında hiç bir sorun olmaz inşallah sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alırsınız🤗🌸
Esmammm Dilaraagkkk Bnmde eşi aşagıda dedi doktorum 16 haftalıkken şimdi 24 haftalığız biraz yukarı çıkmış sadece doktorum normal doğum yapamazsın demişti kanaman durmaz demişti canım
Freckles Çıkarsa yapılır çıkmazsa da sezeryan yapılır. Sezeryan da sağlıklı bir doğum yöntemi sonuçta. İnşallah her şey yolunda gider, gönlünce olur 🙏 bebeğe bir zararı olan bir durum değil
Dilaraagkkk cokkasmabeabi doktor onunla ilgili bişey demiyor kanama yapacak bir plesanta değil diyor ve yasak da koymadı
cokkasmabeabi Dilaraagkkk siz yine de yasak gibi davranın bol bol dinlenin. Tam bilmiyorum ama belki çıkma ihtimali vardır. Ağzı kapatmiyorsa normal doğum da yapılabilir.
Ozgeguney Dilaraagkkk öyle diyorsa sıkıntı yoktur merak etmeyin. Bana da öyle söylediler kanamam vs olmadı. 31 haftalığız.
Nisn23 Dilaraagkkk sizi korkutmak istemem. Ama benim ilk gebeliğimde aynı şekilde doktor hiç bir yasak vs koymadı dikkat etmem gereken hicbirseyden bahsetmedi. Bende pek bilgim olmadığından evde doğum temizliğimi felan tek yaptım yani ne var ne yoksa herseyi hallettim derken kanamam oldu. Doktorum uyarsaydi tabiki de yapmazdım. Ama çok normal bir durum gibi anlattığı için böyle bir hata yaptım. Siz de stresten ve bu tarz işlerden kendinizi biraz uzak tutarsanız eğer faydanıza olur. Tabiki herkeste aynı şekilde kanama olacak diye bir durum yok ama tedbir amaçlı diye düşünüyorum.🌸
Dilaraagkkk cokkasmabeabi Zaten gün içinde hep uzanıp yatıyorum tedbir amaçlı da ilişkiyi yasakladık bu şekilde 29 haftaligiz
cokkasmabeabi Dilaraagkkk ben de detaylida ogrendim. Doktor sorun yok dedi ama yasak gibi davrandım bugün tekrar gittim kontrole devlet hastanesi anlattım durumu hala aşağıda mi değil mi yorum yapmadı ama bebeğin başı eşin oraya gelmiş tam yerini kestiremedi rahim agzi açık şu an sıkıntı yok dedi mesela. Normal doğum da yapabilirsin dedi. Belki daha iyi anlatan bir doktora gitseniz sorularınıza cevap verir.
Hezan1_2 Benim aşağıda detaylım var iki gün sonra inşallah çıkmıştır yukarı ama bizim ilişki yasakladı bende çok tedirginim
Hezan1_2 Nisn23 benim 17 haftaya kadar böyle bir sorun yoktu 19+3 kontrolümde aşağıda ilişki yasak ama başka bir bilgi veya dikkat edilmesi gereken bir şey söylemedi suan 21 haftalık olucaz 28e kadar çıkabiliyor dedi ama yinde korkuyorum birşey olur diye