Aaa122 evet askeri personeliz bizde . Bizim bulunduğumuz yerde genel olarak evler iyiydi bide puana bakıyor tabi. Ama temel ev eşyaları var zaten şansınıza alacağınız evde yeni de olabilir eskide o hiç belli olmuyor bazen ev iyi eşyası eski , eşyası iyi olan evinde kendisi iyi olmuyor :) perde halı nevresim çarşaf vs. Bu tarz şeyleri biz kendimiz getirdik buradan almak istemezseniz eğer eskilerden kalanları aspos ile gönderdik eşiniz bi kargo adresi alırsa buradan kırılmayacak eşyalarınızı pttden askeri posta ile gönderebilirsiniz. Benden önce çıkan kişi kıbrısa yerleştiği için en ufak iğneye kadar götürmüşlerdi o yüzden çamaşır askılığı küçük bir kovaya kadar aldım ben. Ama genelde insanlar bırakabiliyor kendinden de bazı şeyleri dediğim gibi alacağınız eve şansınıza yani. Evlerin çoğu müstakil bahçeli sizin geldiğiniz yer de yeşillik içinde Lefkoşa Girne gibi ana merkezlere uzak biraz ama yaşanılan ortam inanın çok güzel Allah güzel insanlar çıkarsın karşınıza ortamınız komşularınız güzel olunca evler kötü eşya eski falan kimse bakmıyor yani . Ama hayat çok pahalı tabi sağlık açısından da çok kötü Şuan 8 aylık hamileyim devlette randevu almak mümkün değil tek doktor özele gidiyoruz para veriyoruz hizmet ilgi alaka yok. 1 ay kala değiştire değiştire anca hastane doktor buldum yani. Genel olarak aklıma gelenler bunlar :)