Eminesdgl Hanımlar merhaba bebek arabası almayı düşünüyorum da nasıl bişey almalıyım hafif kullanışlı olsun istiyorum sizler ne tercih ettiniz travel mi olmalı baston fln diyorlar kafam çok karışık🤦
Aydemi Eminesdgl ben hepsiburadadan cybex balios beğendim. Şuan indirimde eğer bütçeniz uygunsa bakabilirsiniz. Travel sistem 22kg taşıyabiliyor. Baston tipi alacaktım ama çok emin olamadım. Sonra ihtiyacım olursa diye şimdilik onu almadım
Havvaca Eminesdgl babymalldan duux zero travel sistem tercih ettim en minik katlanan travel sistem olabilir katlaninca baya küçük ve port bebe çıkmadan katlanıyor
Yaseminanne Canım sen youtube dan bikac video izle. Neyin senin icin önemli olduğuna karar ver bir liste çıkar. Ona uyan arabalara bak, seçmesi daha kolay oluyor. Ben bagi easyfold 2 aldım
napyaca Kraft Kenya aldık, genel olarak kumaş kalitesi, pusetinin olması, pusetsizken tek elle kapanması ve az yer kaplaması sebebiyle tercih ettik.
Fuhrer Eminesdgl hayır bende ki katlanabilir ağırlığa gelirsek biraz ağır olduğu doğru ama kullanım açısından işinizi fazlasiyla görebilecek yapida
napyaca Eminesdgl Travel model ama ağır bir araba değil. Sadece dün baktım fiyatı çok artmış 😐 Uygun fiyatlı alternatifler varsa değerlendirebilirsiniz bence
Aydemi Eminesdgl daha kullanmadık çünkü daha doğmadı bebişimiz. Ama kullanırken rahattı. Büyük tekerleri vardı. Bozuk yollarda çok iyi kullanırsınız dedi özellikle arnavut kaldırımları gibi yerde. O yüzden tercih ettik
Fderboz Hamilton R1 aldım hafif ve kolay katlanıyor ama 6 aydan sonra kullanacağım belki 4-5 ayda da kullanirim. Ilk aylarda da arkadaştan alacağım travel siistem tarzı pusetli bir araba kullanmayı düşünüyorum.