Seyrnkpln etkafa bende bugün yüzyılda muayene oldum haftaya salı için randevu almam gerektiği söylendi 10 gü geçmediği için ücret alınmıyor mu ?
etkafa Mlkgln valla canım bilmiyorum da yarın randevusuz erkenden gidicem farabiye. yüzyıl çok zamlı o kadar para vermek istemiyorum inşallh sıkıntı yaratmazlar tanıdığım doktorda. Yok bakalım nasıl olacak
Seyrnkpln etkafa ben Farabi acile bir kere gittim sadece gerçekten ilgileniyorlar dogumhane falan tertemiz. Birde doğum konusunda tuzla devlet hastanesini çok övüyorlar canım orayada gidebilirsin
etkafa Seyrnkpln canım hiç doktor olarak kimseyi bilmiyorum ve randevular hep dolu erkenden gitsem alırlar mı acaba muayeneye
Seyrnkpln etkafa bana bi erkek doktor bakmisti ismini hatırlamıyorum randevusuz kabul etmiyorlar ama öyle biliyorum. Çünkü orda biri sormuştu bi yakınım gelse bakar mısınız randevusuz diye.
Seyrnkpln etkafa kaçıncı haftadasiniz? Eğitim araştırmalarda kontrole gittiniz mi daha önce evet gittiyseniz acilden doğuma alıyorlar.
Seyrnkpln etkafa evet illa doğumu beklemen gerekiyor. Gerçekten çok zor burda randevu bulmak e nabizdan bazen yedek kontenjan açılıyor ordan randevu kontrol edin isterseniz sizin için başka bisey gelmiyor aklıma 😊 Rabbim yardımcımız olsun inşallah.
Bilge_11 Yakın zamanda bu hastanede doğum yapan oldu mu süreç nasıl doğum ücreti ilgi alaka dogumda bebek için verilenler fotoğraf vs kısaca anlatırsa memnun olurum
Mervesultan Bilge_11 38 haftalığım ama 4 sene önce de doğum deneyimim oldu tavsiye ederim ekipten memnun kalmıştım