cevriye35_ 6 buçuk haftalik çocugun cinsiyeti olurmu sizce ?Biraz sabredin daha çok küçük oluşma aşamasındadır
Freckles Rabiacaliskannn Ne alaka kesenin nerede olduğu, cinsiyeti belirleyen DNA’dır. Kesenin yeri mi belirleyecek. Çok merak ediyorsan Fetal dna testi yaptırır öğrenirsin o bile 6 hafta için erken yani
Rabiacaliskannn Freckles zaten ben suan 9 haftadayim ilk de neredeyse sağ yumurtalık erkek sol yumurtalık kiz canım ilk ine göre yorumlanıyor ben sadece tahmin dedim
Freckles Rabiacaliskannn Çok kesin konuşuyorsun, sanki gerçek bir şey anlatır gibi. Annedeki yumurtaların geni her iki yumurtalıkta da aynıdır, cinsiyeti belirleyen babadan gelen gendir. Şimdi sen demeden onu da yazayım onda da sağ sol fark etmiyor 😂
1ciftyesilgoz Rabiacaliskannn kusura bakmayın ama ne cahilce bir inanışınız var tıp dünyası şokta şuan
symag Feyzabeyoglu benimki net göstermişti 2li testte ama ben bekledim garanti olsun diye değişmedi. Burada 10 haftalıkken tahminde bulunuyorlar iğreti oluyorum. İnanmıyorum
Feyzabeyoglu symag ikili testte bana da tahminde bulundu kendi doktorum Erkek gibi dedi ama kesin gözüyle bakmadigim için