aysenurellaa Handan-Ince Ay pardon yazmamışım 😄 doğum tarihim 07.08.1999 oğlum 10 haziran 2020 hamile kaldığım 04.03.2021 doğurduğum tarih şimdide 11 nisan 2023 hamile kaldığım ay ve yıl 😘😘😘😘
Handan-Ince aysenurellaa İlk çocuğuna baktım önce kontrol amaçlı ERKEK dedi, bu ikinciye de ERKEK dedi canım 😅 eğer cinsiyet belli olduğumda mutlaka yaz buraya olur mu merak ederim. Sağlıcakla al kucagina inşallah ! 🥰💙🧿
Handan-Ince aysenurellaa Canıım cinsiyeti belli oldu mu? Sana çin takvimine bakmıştım hatırlarsan erkek çıkmıştı. Ben de bugün kendi bebeğimin cinsiyeti i öğrendim 😍 Oğlum olacak inşallah, çin takvimde de erkek demişti 😅 seni merak ettim
Username_46 Mrv001 evet böyle denk gelmeler olunca mutlu oluyorum ☺️😄 sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil doğum yaklaştıkça daha çok heycanlaniyorum 😍😃
Mrv001 Username_46 bende öyle ve artık kesinlikle doğmasını bekliyorum dört gözle çünkü halen bulantı çekiyorum hap kullanmadığım zamanlar özellikle ama hap içmekten de bıktım artık sağ saglim kucağıma almak istiyorum bende
selmaa12 duygu26 ayy daha çok yeniymiş maşallah hayırlı olsun çok güzel bir süreç geçirirsin inşallah canım evet ben yarıladım çok şükür güzel gidiyor 😍
MinikMucizemm23 Aysecbn45 yalnız ben şuan 8+5 oldum 😂 güzel gidiyor ağrım sızım yok çok şükür zayıf oldugumdan mi nedir bilmiyorum ama göbüşüm de çıktı yuvarlakca 😂😍 sadece tek sorunum canım bazen bişey yemek istemiyor ve bazı yiyecekler aşırı midemi bulandırıyor ve istifra ediyorum 🤦🏻♀️
Balannebalcocuk 16+3 🩵can oğlum sağlıkla gelsin 🥹ama beni bu kadar acıktırmakta vazgeçsin 🤤sürekli açım doymuyorum 😂😂