rumeysa6161 Sedaaykn bende 11+6 birgün var aramızda Keçiören Medicalpark hastanesinde doğum paketi aldım
Sedaaykn rumeysa6161 sizde de panik hali yada bisey olur kaygısı oluyor mu ben mi durduk yere böyle oluyorum acaba çok uzun bi süreç ya 🥹🤗
Ozlem7167 Bsra_0105 bende öyle tavuktan tiksindim yiyemiyorum kahvaltıyı yapıyorum geri kalan öğünleri yemekte zorlanıyorum
Bsra_0105 Ozlem7167 normal sanırım 12.haftaya kadar olması ☺️ sağlıklı olsunlar da tek bulantı olsun önemli değil
Meh2727 TKumsall TKumsall 23 .5 nasıl aynıyız senle nasıl gidiyor hamileliğiniz şikayetleriniz neler biz çok agirlastik
TKumsall Meh2727 ödem var sanırım bacaklarımda, bacak krampları giriyor, karın ve bel ağrılarım var biras da onun dışında oğlum çok hareketli bişeye üzülüp korksam tekmeliyor hemen ben burdayım dercesine peki sizin nasıl
A-eren Brcncetinoltulu hadi hayırlısı olsun bende pazartesi gidecem tsm 13+0 olacak inş söyler doktor cinsiyetini
Susamuruuu FatimaNur51 FatimaNur51 hayırlısıyla bi doğsaydı yazınca sizinki farklı tarih sandım. Daha erken çünkü 🤭