Cananarda Yeter80 merhaba😊 doktora gittiğinizde kese göründümü ben ilk gittiğimde görülmemişti yaklaşık 9 gün önce doktor 10.15 gune olusur dedi bana şuan 6 hafta olarak gorunuyor sizinle hemen hemen aynıyız merak ettim.
Ezoo28 Yeter80 bende 7+1 deyim mide bulantısı yada uyku hali varo benim 6. Haftada başladı inşallah çok sürmez 🤲
Aysenur_seyit Sedaaykn ben de lokman hekimde doğum yapayım diyorum doktor arıyordum iyi oldu teşekkür ederim:)
perosy Kobican Sağlıkla gelsin :) 4+4 benimde, bel ve kasık ağrın var mı? Kaç gündür öldürüyor ağrısı beni.
Kobican perosy teşekkür ederim sende sağlıcakla kucağına alırsın inşallah :) bende bel ağrısı değilde biraz mide bulantısı var bide canım tuzlu ve ekşi şeyler istemeye başladı.
Safakkk Mervecik0944 evet kızım çok hareketli ultrasonda görmek için baya çaba sarf ediyor doktor sürekli oynuyor hareket halinde ve ağırlaşma oluyor artık oturup kalkarken artık zor oluyor
melikemstf @denizgurbuz yaaa 😍 duymadım pazartesi gittim keseyi gördü 10 gün sonra tekrar gel dedi heralde o zaman dinlerim♥️
Mrldlk 1melek-annesi bende 12+2 pazartesi kontrol var büyük ihtimal ikili test isticek cinsiyet belli olurmuki☺️