aysenurellaa Aysenur_seyit aynen öyle inşallah sağ salim alırız kucağımıza 🤲🏻 yolun düşerse kütahyaya bul beni 😂 esnafız biz kolay bulursun 😄
nrmn07 Happymom54 evet yaaa asla günler geçmiyor sanki sadece o güne gitmek için yaşıyorum hemen güzel haberler alalım inşallah 🙏 instagram hesabınız varmı
Mervecik0944 Sucay Sucay Bende 24+4 sizde durumlar nasıl.Benim çocuk çok hareletli son zamanlarda ve karnım sanki son haftada aşırı büyüdü
Duygu_nur52 Minikmucizelere yok olmadı ama mide bulantım çok var sabah öğlen akşam gece saatin önemi yok ama şu iki gündür kasık ağrısından duramıyorum yemek kokusuna dayanamıyorum tahamülüm yok 😭
nrmn07 dileksasmz merhaba hemen hemen aynıyız kalp atışını felan duydunuz mu.. Son regl tarihiniz nedir acaba
dileksasmz Razee nrmn07 9 mayis iki kere kan verdim benim tup bebek doktor bidaha verme dedi hic bi yere gitmedim cumartesi ilk defa gidecez bakalim
Mervecik0944 Safakkk aynı benim de 24+4 sizin çocukda çok hareketli mi.Birde son zamanlarda ağırlama oluyor mu
Safakkk Mervecik0944 evet kızım çok hareketli ultrasonda görmek için baya çaba sarf ediyor doktor sürekli oynuyor hareket halinde ve ağırlaşma oluyor artık oturup kalkarken artık zor oluyor
Havva-2134 Minikmucizelere belirtiniz çok var mı ikinci gebeliğim bu hamileliğimde aşırı yorgun ve halsiz hissediyorum