• Gebelik
  • Aynı Haftada Olanlar Tanışsın🩷

Ebruuugunes ay canım çok üzüldüm benim kontrolüm haftaya hayırlı haberlerini bekliyorum genelde yatmaya çalış sağlıklı bi gebelikse zaten durur Allah kolaylık versin

25+5 🍒
    Çok şükür bugünümüze 🩷

Dilek1903 40+3 haftalıktı,kendi sancılarım düzensizdi yetmiyordu açılmaya. 26 saat sancı çekmiştim hep 2 cm kaldı. Suni verdiler 4 saatte tam açılma oldu doğurdum. Su gelmesini kokusundan ve anormallikten anladım. İdrar değildi çünkü kokusuzdu. Ayrıca bende asla böyle birşey olmuyordu,oturduğum yerde bir anda benden su sızdığını hissediyordum çamaşırım pijamam falan su oluyordu

mombarbie_ resmen erkenden kokuları almaya basladım ama içim içime sıgmıyor

_nigarr24_ ay inşallah bende anlarım böyle bir durumda en büyük korkum anlamamak bide inşallah 40 ı beklemez ya 39. Haftasında kendi gelsin diye dua ediyorum

Fatmaa- bende 14+6 dayımmmm sizlerin nasıl geçiyor benim biraz kanamalı geçiyor hastanede yattım dört gün eve çıktım şimdiii

Pamuk 31 haftalığız son 2 ayımız kaldı 😍🙏

Didemdidemm ne kadar azalmis? Benimde gecen haftalarda su fazlaligi vardi bugün sükür düzene girdigini ögrendim o yüzden fazla stress yapma canim azalir cogalir hep ayni dengede kalmaz havuc suyu pancar suyu falan icebilirsin karpuz yiyebilirsin belki düzene sokmada yardimci olur bunlar ❤️

Pamuk 22+3 oğluşumla benimle aynı olanlar bebeğinizin hareketini hisetinizmi ya hareketleri normalmiş ben hisetmiyorum daha 🥺 kafama takılıyor artik