• Gebelik
  • Aynı Haftada Olanlar Tanışsın🩷

Selces76 olmaz bu haftalarda doktorunuzla görüştünüz mü? Bizde kendi aracımızla gidecegiz 19 saatlik yolculuk 2 saate bir durup mola vericez 10 dakika yürümemi söyledi doktorum

Pamuk 24+3 den merhabalar bir tekmenin bu kadar mutlu edeceğini bilmiyordum yaşattığı her ana bin şükür 🤍🍀

Pamuk 🤣🤣 bana connect bir şekilde kanalize olun 😘😘♥️

Alyel Tamam gebes kaplumbağa 🤣🤣🤣

Semtin
          Maşallah benimki de kız bu sene erkek senesi diyordu doktorum herkesin bebesi erkek 😅 Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲

Ebruuugunes ay canım çok üzüldüm benim kontrolüm haftaya hayırlı haberlerini bekliyorum genelde yatmaya çalış sağlıklı bi gebelikse zaten durur Allah kolaylık versin

25+5 🍒
            Çok şükür bugünümüze 🩷

Dilek1903 40+3 haftalıktı,kendi sancılarım düzensizdi yetmiyordu açılmaya. 26 saat sancı çekmiştim hep 2 cm kaldı. Suni verdiler 4 saatte tam açılma oldu doğurdum. Su gelmesini kokusundan ve anormallikten anladım. İdrar değildi çünkü kokusuzdu. Ayrıca bende asla böyle birşey olmuyordu,oturduğum yerde bir anda benden su sızdığını hissediyordum çamaşırım pijamam falan su oluyordu