Buketedaa Mothertug pozitiftir canım benim kendini strese sokma güzel düşün ki güzel olsun. Benimde belli birşey yok sonuçta daha ama kötü düşünmemeye çalışıyorum. Evde tek yaptığım 2 günde bir test yeniliyorum. Mesela test rengi gittikçe koyulaşıyor. Kendimi o şekilde rahatlatıyorum
Mothertug Buketedaa bende sipariş verdim kuzum bakalım bugün bir şey yapmam artık zaten kan verdim yarın ya da sonraki gün yaparım
Buketedaa Ha tabi cuma sonuç ne olur bilemiyorum. Ama inşallah yükselmem güzel olmuştur. Bebeğim benimledir. İnşallah seninde güzel yükselmeler olur ve bebeğin seninledir.
Mothertug Doktorumla görüştüm şimdi gebelik ihtimali muhtemel dedi iki gün sonra kan ver tekrar bi yükseliş görelim dedi. Bakalım iki gün beklemedeyiz şimdilik. Erken dönem dedi ne anlama geliyor bilmiyorum ama :) bir de yok kalmaz iğne etkisi dedi
Mothertug Bende yarıb kan testini yenileyeceğim kuzuuum. Bugün ben de yaptım gebelik testi böyle çıktı iki gün öncekine göre @Buketedaa 
Buketedaa Mothertug bende bugün kalan son testimi yaptım kaset testi o da yarın sabahta doktora inşallah
Mothertug Buketedaa çok şükür kuzum daha hala adete 3 gün var ondan böyledir herhalde. Anca adet gecikinci çok koyulaşacak galba. Ben de yarın gidiceem yaz mutlaka sonucu burdan benim adet gecikmediği için yükselmez çok anca 40 larda herhalde
Mothertug Buketedaa oy kuzum benim maşallah. İlk kaçtı kaç günde bu kadar artmış? Eşimin işi var kuzu biz akşam 7 gibi gideceğiz
Mothertug Buketedaa 56 lıydı galba senin değil mi maşallah ne güzel artmış canim benim ya inşallah sağlıkla ilerler miniklerimiz bize tutunur ve güzel günler görürüz🫶🏻🙏🏻
Mothertug Buketedaa 56 lıydı galba senin değil mi maşallah ne güzel artmış canim benim ya inşallah sağlıkla ilerler miniklerimiz bize tutunur ve güzel günler görürüz🫶🏻🙏🏻
Buketedaa Mothertug aynen kuzum pazartesi verdim 56.8 di bu sabah bu şekilde çıktı inşallah kuzum miniklerimiz bize sıkıca tutunsunlar sağlıkla inşallah doğuma giderkende birbirimize yazarız 🙏🙏