Emell Violet normal canim. Kese 6.hafta içind e kalp atışı 8. Haftamda görünür. Geç döllenme olan durumlar için 5 hafta erken oluyor
Seymasefa35 Violet Canım ben yaşamadım ama burda çoğu başlıklarda okuduğuma göre geç döllenme olabiliyormuş içini ferah tut stres yapma 🙏🏻
rabia_varolculha Violet ben de bugün 5+4 um doktora gittim ultrasonla kese görünmedi ama alttan baktı göründü 2 hafta sonra gel kalp atışına bakarız dedi
elisakaraca001 Violet aynen canım vajinal muayene yapması şazımdı aslında doktorun kese görünmesiyse. Daha çok küçük oldugu için normal ultrasonda görünmeyebilir. Bende ilk öğrendiğimde gittim 5+2 ydi vajinal ultrasonda kese göründü bebek bile göründü nokta kadar😊
elisakaraca001 Kubrasengul inanın bilmiyorum daha en son geçen hafta kontrole gittiğimde verdim kan tahilini. Ben rahatsızdım eşim almaya gitti sonucu doktor bütün testler normal demiş ama kendim gitmediğim için değerleri bilmiyorum tabi 😒
Violet Dün değerlerim 450 çıktı bugün 570 yükselmesi çok az muhtemelen sağlıklı bi gebelik değil yavaş ilerliyor dedi Pazartesi tekrar kan vericem
rabia_varolculha Violet hayırlısı olsun sikmayin canınızı inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik vardır 😊
Gizemyunusduman Violet aynısını ben yaşadım canım doktor doluluk var kese yok dedi 2 hafta sonra gel dedi gittiğimde keseyi gördük bu sefer kese boştu daha sonra tekrar gittim hem bebeğimi hem kalp atışını duydum çok şükür