Sebnem9593 Selam kızlar 24+4haftalik hamileyim bebeğin kafasi çok aşağıya inmiş 😔 Boyle bir şey başına gelen varmı
Sebnem9593 Smysn07-09 başka birşey demedimi doktor Bana yatak rejimi yazdı ilaçlar falan Bu haftada bu kadar aşağıda olması normal deyil dedi
tlhmrv Sebnem9593 kanal kisalmamis ama cokda uzun degil fırsat buldukça ayaklarını yukarı dik yat canım. Bnmde kısaldı hatta açılma başlamış 25 haftalık ve gören karnın aşağı inmiş diyo bnde sürekli yatıyorum
Sebnem9593 Smysn07-09 bende oyle Yuruyunce ayağimi kaldirinca falan acıyor çok fazla dayanılmaz bisey deyil ama acıyor Sizin kilosu kaç
Sebnem9593 tlhmrv ayın 27si 31mmdi bu gün 33mm Geçmiş olsun sizede İnsaAllah zamanında saglikli dogar
tlhmrv Sebnem9593 sürekli öyle yatma tabi zararlı olur beebk de rahat edemez bnde öyle yatıyorum sonra sola dönüyorum öyle yatıyorum sürekli degistiriyorum
Sebnem9593 tlhmrv önəmli olan ayakların yukarida olması dimi yan da done biliriz sadece ayaklar yukarida olacak?
tlhmrv Sebnem9593 kalçanın altına yastık koy ayaklarını yukarı al ister yan yat ister düz ama hep aynı şekilde yatma bel ağrın basliyo bu sefer arada düzde yat zaten bebek rahatsız olunca senide rahatsız eder .