Elzel17 Kızlar daha adetime 7 gun var ama 2 teat yapdim hemen 2 çizgi belirdi acaba hamilelik ola bilirmi elleriç titriyor yazdikca bunlari 1 buçuk aydir bebek istiuorum resim yükleyemedim ama
Pamuk Elzel17 Forum ana sayfada soldaki üç çizgiden resim yükle kutucuğundan yükleyebilirsiniz. Veya Https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek Direk linkler altındaki linkin sonunda yazan Kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz. Linke tıklayınca açılmayan fotoğraflarda, bu linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz. http://mutluresim.com/ 💝
OnlyBaby Elzel17 göremiyoruz resmi canım yükleyemedin sanırım ama iki çizgi hemen iki testtede belirdiyse bence hamilesin yani kan testine koş hemen:)
OnlyBaby Canım sol yukarda üç çizgi varya orda resim yükle var yüklüyosun bağlantısını kopyalayıp buraya yapıştırıyosun
Aslan10 Elzel17 benimde öyle olmuştu regliden 1 hafta önce öğrenmiştim canım kan ver büyük ihtimal hamilesin hayırlı olsun 🥰
SedaF Elzel17 gözün aydın kış kan testine kaç çıkıyor beta hcg söyle hemen merakla bekliyoruz seni🙏🏻🙏🏻🙏🏻