Pnr_KMRC1 Arkadaşlar özeldeki doktorların hepsi kendi kişisel tel nosunu veriyormu bende özele gidiyorum bana vermedide numarasını sadece kendi bölümün numarasını verdi kendim mi istemeliyim istemeden kendi vermişti ama kişisel nosu değil
Gkee Pnr_KMRC1 benimki kisisel numarasini verdi sizinki neden vermedi ki acaba gece gündüz aradigimda aciyor soracak sorularimi soruyorum
hunilimom Pnr_KMRC1 benim arkadaşım vermedi başta sonra kanaması felan olunca sekretrri vermiş bişey olunca yazıyordu sekreteri cevap veriyordu bı nevi iş telefonu yani özel numarasını vermedi
Allahkahretmesin1 Pnr_KMRC1 unutmuştur belki ben de ilk gittiğimde vermemişti kartvizit vermişti onda da odasındaki telefon numarası yazıyordu 3. Gidişimde kendi numarasını vermişti
Pnr_KMRC1 Gkee yatım randevum var sorucam bakalım bende hiç bilmiyorum yanımda bir hastası aradı hatta bende içimden bana neden vermedi dedim son aylar falan mı veriliyor acaba
Pnr_KMRC1 Allahkahretmesin1 benimde belki son ay falan verir dicemde yarın sorsam mı acaba kendim mi istesem diyorum bide vermezse çok fena bozulurum😁
birannis_ Pnr_KMRC1 özel takipliyim kartını verdi doktorum hem kendisinin hemde hastane numarası mevcut istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz demişti
Yazmelegi_ Pnr_KMRC1 benimki kendi numarasını verdi bisey olunca hemen arıyorum sagolsun hemen dönüyor
Pnr_KMRC1 Yazmelegi_ bekliyim bir sonraki ayda vermezse istiyim bende madem acil bişey olur allah korusun ulaşırım
Allahkahretmesin1 Pnr_KMRC1 12 haftalıkken falan vermişti bana isteyin bence niye vermesin ki hatta geçenlerde telefonu değiştirdim numaralar gitti doktora bir şey sormam gerekiyordu hastaneyi arayıp ordan istedim direkt verdiler
Yazmelegi_ Pnr_KMRC1 aynen isteyin zaten verecektir muhakkak benim riskli gittiği sıralar vermişti kendi
elif-asil Pnr_KMRC1 ilk gittiğimde verdi tel nosunu…. Ama ilk hamileliğim de kızımn doktoru da vermem şti diyarbakırda
Pnr_KMRC1 Allahkahretmesin1 yarın kontrolüm var ben istemedim oda vermedi die düşündüm yarın isticem bakalım