SedaF Kızlar merhaba ben kasım anneleri dedim ama lütfen öneri ve tecrübelerinizi paylaşın malum herşeye zam geliyor, bebek arabası ve beşiğini ne zaman aldınız ne zaman almak doğru olur? Biz 17 haftalığız 🙏🏻
Gkee SedaF ben 28 gibi felan aldim daha cok erken ama bezleri dahha once aldik onlari stoklayabilirsin
BasimAgriyor SedaF bebek arabasını geçen hafta eşimin ailesi aldı. Biz de oto koltuğu aldık haftaya da benim ailem yatağını alacak. Sornasında marangoza dolap için sipariş vereceğiz. 17+4′üm
Aysee1123 SedaF Ben 15. haftada aldım çoğu şeyi şuan 22 deyim. İyikide almışım ne aldıysam hepsi zam yedi yemeyede devam ediyor
esnyz14 SedaF Beşiği 11. Haftada bebek arabasını da 14 haftalıkken falan aldım ben. Hem indirim yakalamıştım hemde kafamı iyice bulandırmadan beğendiklerimi almak istedim. Bunun bir süresi olduğunu düşünmüyorum ama bütçe varsa alın koyun her gün zam geliyor. Aldığım bebek arabası 4 bin lira zam yedi mesela :)
SedaF Evet bi bebek arabası beğendim 8 bin e beşiklerde malum o civar sen hangilerini tercih ettin 🙏🏻
SedaF esnyz14 çok doğru diyorsun bizde ondan korkuyoruz zaten etraftaki herkes de erken diyor sanki onlar öyle dedikçe uzaklaşıyor içim nedense zaten duygusalım
tazeanne___ SedaF aynı haftadayız canım seninle bende ne alıcam nerden başlıcam hiç bilmiyorum 🤷🏻♀️ Sadece bir tane zıbınımız var,birde bir çift patik 😄
SedaF tazeanne___ babamız bebek arabasını kaçırmadan alalım diyor birkaç parça kıyafet aldık cinsiyet öğrenince sanki etrafımdaki kimse yardımcı olmuyor kendi başıma ne alsam neyi nasıl yapsam diye çırpınıyorum işte
tazeanne___ SedaF aslında haklı sürekli herşeye zam geliyo almak en doğrusu. Ben aynı durumdayım kendimi tek başıma hissediyorum danışmak istiyorum ne alıyım diye dur daha erken tepkisi alıyorum hep
esnyz14 SedaF Sen millete bakma içinden geleni yap. Herkes bir şey söylüyor çünkü. Allah’ım sağ Salim kavuşmayı nasip etsin hepimize
SedaF tazeanne___ aynen öyle annemden bile herkesten soğudum bu süreçte gerçekten inşallah geçer yoksa hiç unutabilen birisi değilim
AsELinAnneSi__ SedaF uyguna getirdikce almak istedik ortak renklerden almaya gayret gösterdik beşik bebek arabası buyuk şeyler tamam kıyafet eksiğimiz ve bez stok yapmak istemedim araştırıyorum hala çoğu şeyi bizde 17 haftalıgiz 😇
Bebiskosuu SedaF ben 90 yaşında kullanacağı şeyleri bile almak istiyorum 🥲 eskimeyecek bozulmayacak şeyleri de alıyorum enflaşyonnnnn kimseye de sormuyorum alayım mı diye kimse de yorum yapmıyor
Bebiskosuu Bebiskosuu bebeğim inşallah ağustosta doğacak ve çok az alınmadık eşyası kaldı ek gıda ürünlerinin bile çoğunu aldım ileri yaş montları vs kendime gönlüme göre bi pijama alamadım ama yanarım yanarım ona yanarım 😂
anneoluyoruuumm16 SedaF valla bende 15 haftaligim amaaa beşiği bebek arabası hatta mama sandalyesi biberonu emziği birkaç larca kıyafeti bir paket bezi hazır bile dün öğrendik cinsiyet. Artık gerisini halledicez 😄 iyi ki almışım ama erkenden çok zam geliyor herşeye