GizeemArslaann Kızlar selam. 10 haftalık hamileyim. Herkes karnın büyümüş diyor, bana da büyümüş gibi geliyor. Özellikle akşamları daha çok büyüyor. Bu haftada karnın büyümesi mümkün mü?
Aslan10 GizeemArslaann benimde çıktı ama regli şişliği olamadığımız için bide ister istemez şişmeye başlıyoruz 8 haftalık da başladık 11 olucaz baya karnım belirgin
nurcakar03 GizeemArslaann ben 14+4 deyim canım 13 cü haftada çıktı ama bebekten dolayı değil ağzım durmuyor bence çok yediğim için ama kocaman çıktı bir anda yüz üstü uyurken acı çekiyorum artık
YuvarlanamayanPaanda GizeemArslaann hiç belli olmaz iç karınla alakalı 2 çocugumdada 2 aydan sonra çıktı 3. Hamileliğim direk kendini belli ediyor
-Annem YuvarlanamayanPaanda Bende iç karınla alakalı olduğunu düşünüyorum. Benim ilk gebeliğim mesela 2 ayllikken karnımı görenler benim 5 aylık göbeğim bu kadardı diyor ahahah😂😂
YuvarlanamayanPaanda -Annem aynı aynı 2 eltim 1 görümcem diyor şimdi karnjn bizim 4 5 aylık karnımız yani benım bünyem bu hele son ay koca göbeğimle dolanıyorum seviyorumda erken belli etmesini kendini yaaa🤭