Fatmagul38 HnfeShn ayy inşallah darısı bize bir haftadr perişan ettim kendimi.fetal DNA testi verdim onu bekliyrm onun streside ayrı.cok teşekkür ederim mesajnzda rahatlattı icimi
Semabkr HnfeShn benim oğlumda 18 haftalıkken beyninin iki lobunda da kist görüldü. Böbrekte büyüme vardı. Kalpte de parlaklık vardı. Ense kalınlığı sınırda çıktı. Ama 22. Haftada şikayetler kayboldu. Korkmayın olabilir bu haftalarda ☺️
Bet25 HnfeShn ya varya detaylıya gittim bebegın kafasında ıkı tane kist cıktı down sendrom rıskındedı. Ben agladım durdum. Raporu bıle tamamlamadı sonra baska dokfora gittim evet kıst var dedı ama bunlar kaybolur dedı ve dedığıde oldu 2 hafta snra gttıgımde kafasındakı kıst yok olmustu hic inanma
ilongirav HnfeShn ben 13. hafta da fetal dna verdim normaldi, ama detaylıda her şey normal sadece beyinde kist var aynen size söyleneni söyledi önemli bir şey değil kaybolur dedi takibe gerek olmadığını söyledi bende açıkçası hiç endişelenmedim
Kbrnrmrt Ay girmeyin şu detaylıya ya. Kim bilir ne kadar masum yavrunun canına kıyıldı sonuçlar için. Yazık çok yazık.