Azrakbay0 Beta HCG 12 Haziran 84.81 14 Haziran 188 18 Haziran 2543 Son adet tarihim 16 mayıs bitiş 22 mayıs Kaç haftalık? Ve kese gözüktü ama tek yumurta ikizi den şüpheleniyor 2 katından fazla artması kötü mü?
Pamuk Azrakbay0 İlk zamanlar fazla artar benimde yüksekti.Betaya göre hafta hesaplanmaz.Son adet tarihinize göre hesaplanır.
NewMom__ Azrakbay0 6 haftalıkken değerim 50 bindi ama tek bebek. Bir sıkıntımız da yok sorun değil zaten en az iki kat artması gerekiyor
eylulmihrasmom Azrakbay0 beta artışı ya da değeriyle ikiz olmasının alakası bile yok benim de 10 katı artmıştı 2 günde bu bebeğin sağlıklı olduğuna işaret zaten çok hızlı yükselen bir değer
elifsen Son adet tarihinize göre 4+4 daha. Tek yumurta ikizi en erken 8 -10 haftalr arasında belli olur. Beta artışı problem değil
Tnsldtr elifsen benim son adet tarihim 15 mayıs. 16 haziranda beta hcg 4333.0 çıktı. Benim hesaplamama göre ben 5+1 haftalık hamileyim. Siz aramızda 1 gün oynuyor 4+4 dediniz. Ben mi yanlış hesaplıyorum acaba?
Azrakbay0 @elifsen ben neden 4+1 diye hesaplıyorum anlamıyorum ya herkes sizin dediğinizi diyor ama imkansız