Hazal-karatepe Baby plus valley park yatak aldım e bebekten. Cok fonksiyonlu etrafımda ki herkese sordum herkes önerdi tavsiye ederim.
Aysegul57 Vga16 kumaşı güzel kullanışlı bir ürün ama yanında verilen hediye yatak tatmin etmedi daha kaliteli bi yatak alıcam 2000 tl di
FatmaDkmts Aysegul57 kızlar zaten park yatağın yatağı öyle oluyor doktorlar da daha büyük ve sertini önermiyor.bende aldım güzeldi yatağı ideal bence
Mochi Aysegul57 madre yi 2bine mi aldınız? Bende onu alacağım 2 aydır falanda bakıyorum kendi sitesinden ama hep 2,400 civarıydı indirime mi girdi acaba yada başka bir siteden mi aldınız
Surprizbebek1 Vga16 Elele madre aldım ben. Çok güzel, kaliteli ama beraberinde gelen yatağı çok beğenmedim ben, o yüzden yataş twiny aldım. Bebiş gelince de memnun kalacağımı düşünüyorum bakalım
Mochi Surprizbebek1 yatağı yataşın kendi sitesinden mi aldınız, nasıl ? Bende madre alacağım içine yataş twiny düşünüyorum burada çok okudum alanlar memnundu
Eylb_ Vga16 Kanz Sleepside Plus aldım anne yanı olabiliyor diye. E bebek in kendi markası 300lira daha ucuzdu ama hem anne yanı olmak için ara katı yoktu hem kumaşı çok kötüydü.. kanz dan memnunum 10 gündür falan kullanıyorum aparatları falan da iş görüyor 🙏🏼