Sebnem9593 Dun kontroldeydim bende 24+4haftalik bebeğin kafasi çok fazla aşağıya düşmüş 😔 erken doğum olurmu? Açılma yok suyu normal kilosu normal kanalda kisalma yok ayın 27si 31mmdi kanal dun 33mm cikti
aysenur-y1 Sebnem9593 kötü düşünme canım iyiyi düşün iyiyi çağır benim bebiş de çok aşağıda sabırsız bebişler çok ayakta kalma bence doktorunla iletişim halde ol
Sinemarya58 aysenur-y1 sakın stres yapma kuzum o zaten istediği zaman gelecek şimdi korku veriyor merak etme tıp zaten gelişti ♥️
aysenur-y1 Sinemarya58 inşallah canım benim iyiyi düşünüyorum dua ediyorum zamanında hayırlısıyla gelsinler inşallah
Havvaca Minis122 valla anlamıyorum ki hiç nst den ilk kez girdim Dr a gösterdim sancı var dedi. O an panikle nst sonucumu da Dr da unuttum 🤷🏻♀️
Minis122 Havvaca cok yuksek değilse belki ondn yatirmamistir cnm fun bn 80 goruyotdu ole verdi suanda onca ilaca ragmn arada cikiyor 40 larda devam yatisa dedi
aysenur-y1 Minis122 benimde öyle oldu yatış verdi sonra yükselmedi ama biraz önce öksürdüm ondan mı anlayamadım 120’ye kadar çıktı bu nst cihazı çok hassas galiba kımıldasam bile sonuç değişiyor
Minis122 aysenur-y1 benim benimn harakette pek bisi olmuyirduda ilac etkisi gevince geme sanci veriyor die yatista. Cok durmaz. Dedi sıkışıkmis icerde
Minis122 aysenur-y1 oksurunce cikiyor benimde. Yoktu bian oksurdum 50 gordu. Ole cok agirda öksürmedim pazartesi gunune kadar yatis devam benim dpguma alicak buyuk ihtimalle
aysenur-y1 Minis122 benimde öyle olmuştu çıkış verdi bana da ama ilaç verdi günde 4 defa 6 saat arayla içeceğim, bebek hareketleri nasıl? Sizin bebeğin kilosu iyiymiş ama
Minis122 aysenur-y1 ben dun yattim 5 gun burdasin dedi pazartesi ameliyat gunu o gun alabilirim dedi bakalim artik bende 6 saatte bir nidilat aliyorum
aysenur-y1 Minis122 bana da nidicard verdi 6 saatte bir 4 kere inşallah durur sancılarımız bebeklerimiz zamanında sağlıkla doğar kuzum
Yoncatac Emel94 benim de 32. Haftadan beri suyum sınırda 35+5 bugün, cuma alacaklar sezaryenle ama geçen hafta ciğer geliştirici iğne yapıldı küveze konmasın diye
Emel94 Yoncatac benim korktuğum da o işte erken doğum olursa, daha temizlik bile yapılmadı bu hafta sonu kıyafetleri halledeceğim bakalım hayırlısı gelsin yavrularımız❤️
Minis122 aysenur-y1 benimki. Zamanini mumkun degil beklemez dedi doktorum 34 en fazla 35. Aliriz dedi hayirlsi saglikli olsunda.
Yoncatac aysenur-y1 aysenur-y1 sancı minik 2 tane çıktı doktor normal dedi ama suyum az olduğu için acele ettiler bende 2 doz oldum