bebisibeklemek 35 haftalık hamileyim, çok kilo almadım ve karnım çok küçük. Toplu taşımada hamile olduğum anlaşılamayacak kadar küçük. Gerçekten çok üzülmeye başladım. Benim durumumu yaşayan var mı ?
Pamuk bebisibeklemek İç karnınız geniştir.Bircok insanda olan normal durumdur.Bebeginiz sağlıklı ise kafa takmayın.☺️
Hilalozkurt9 bebisibeklemek bende 28 haftalık hamileyim şeker cıktı dahiliyeye gittiğimde doktor hamile değil gibisin demişti niye üzülüyorsunuz ki ben belli olmuyor diye seviniyorum valla her kıyafetim oluyor
Zeynepikranur bebisibeklemek çevrendeki insanlara kulak aldırmayın iç karnınız geniş benimde öyle böyle düşünüp kendınızı strese sokmayın onemlı olan bebegın saglıgı cnm sağ salim doğsun lar yeterki☺
Emiinnee bebisibeklemek ne güzel iste vallah ne yirtiniz olur ne baska birsey cevrnenizdeki insanlarda sizi kiskandindan öyle diyordur Emin ol herkes az kilo almak ister Vallah ben 20 Kilo aldim karnim asiri büyük Hic de Rahat degilim
bebisibeklemek Pamuk bebeğim normal çok şükür, karnımın hiç büyümemesi beni tedirgin etti ilk gebeliğim olduğu için.
bebisibeklemek Hilalozkurt9 çevremdeki insanların yorumları biraz canımı sıkmaya başladı. Teşekkür ediyorum yanıtınız için .
Hilalozkurt9 bebisibeklemek çevrenizdeki insanları hiç takmayın kendinizide boşa stres yapmayın herkesin vücudu bir değil kıskanıyorlardır
Melekmete bebisibeklemek aynı haftadayız ve bnmde öyle küçük karnım herkes diyo doğurdun mu sen🤣 minyon bebek olacak bnmki kilo alımı durdu ama kendim alıyorum o ayrı 🤣 boşver daha az şişmiş olcaz sağlık yerindeyse sıkıntı yağma 🥰
bebisibeklemek Melekmete herkes her şeyi söylüyor maalesef oysa çok hassas olunması gereken bir dönemdeyiz. Öğrencimin annesi bile bu ne biçim hamilelik diye beğenmemişti hamileliğimi :)
Sengul-9798 bebisibeklemek iç karnın geniştir canım kafana takip kendini üzme bebeğine yansır bi fotoğraf ata bilir misin merak ettim benim de küçük ama 33 haftalık olduk
Melekmete bebisibeklemek evet dikkat edilmesi gerek tabii ama insanlar işte herşeyi çok bilir 😊 keyfini çıkart kimseye takılma 🥰