O doğdu bende onunla yeniden 🐣🥹
Ayyy biz daha var diye beklerken pazar günü saat 3 gibi suyum geldi ilk başta bir bardak kadardı sonrasında sızıntı şeklinde olunca hemen koştuk hastaneye çünkü baş aşağı pozisyondaydı ama kanala girmemişti 36. Haftadan beri yoksa sancı bekleyecektim ama oda yoktu doktorumuza da haber verdik. 39+3 teydik doğduğunda. Ebeler muayene ettiğinde kanala girmediğini çatı muayenesi yaptıkça da yukarı doğru çıktığını söylediler. 1 saat nstde bekledim sancı yok açılma yok ama suyum sızıntı şeklinde hala geliyordu. Çatım normal doğuma uygundu ama kızçenin gelmeye niyeti yoktu 😂 akşam saat 6 oldu yine bir nst ebe muayenesinin ardından tabi yine sancı açıklık yok sezaryene karar verdik. Saat 22:03 te bir ağlama sesi ile geldi minnoş. Spinal anestezi oldum. İlk gece ağrılarım vardı evet ama yürüdükten sonra kendime geldim. Denileni yapıp ileriye bakmaya çalıştım ilk ayağa kalkmak benim için biraz zorluydu baş dönmesi vs oldu ama 5 dk içinde geçti. Süt gelmemesi olmadı emiştik bir güzel çok şükür. Bugünde evimize geldik şimdi o beşiğinde mışıl mışıl uyuyor 🥹 3260 gr 51 cm bir kızçeydi 🥰 şu an hafif ağrılarım var çok normal ağrılar eminim normal olsaydıda bu kadar olurdu tabi sonrası için bir şey diyemem ama 😂 biz normal beklerken sezaryenle gelmeyi tercih etti. Uzun olduysa affola. Korkmayın bacılar normal sezaryen hiç birinden hepsiii geçecek bebeğimizle birlikte sağlıklı olmak en önemlisi olan olsun 🥰🥰 Rabbim bütün hamişleri sağlıkla bebişine kavuşmayı nasip etsin 🙏🥰