Asel2702 Baby8 kese gorunduyse ve kalp atışı duyulduysa ayda bır çağırıyorlar ama tahlil filan yaptırmış olmanız gerekli
Yazmelegi_ Baby8 6 da bi gittim 7 de bi gittim onda da kalp atışını duyduk sonra 1 ay aralıklarla gittim bence özele gidin en azindan kalp atışını duyarsınız
Esra_Omer_21 Baby8 Ben 5 haftalikdi gittim bide zaten ben ewde test yaptim sonra kan tahlili felan vermedim testten 4 gün sonra doktora gittim hiç kan testi yapmadan direk usg den baktı keseyi gördü kalp atisi vs içinde iki hafta sonra cagirmisti
Kediannesi1 7+1 de normalde kalp atışı duyulabilir en azından kese görünür bana 5 haftalıkken vermişlerdi kese göründü sonra 10 gün sonra gel dediler kalp atışı görmeye duymaya
Asel2702 Baby8 yani normalde kalp atışından sonra ayda bı çağırırlar ama duymadiysaniz gitmenizde fayda var bence
Kediannesi1 Baby8 evet neden olmasın en azından içiniz rahat olur hemde tam hamilelik hissine kapılırsınız
Baby8 dolunayes merak ediyorum yorumlarda okuyorum dış gebelik felan o yüzden bir gidip ultrasona mi girsem
dolunayes Baby8 7+1 gozukmemis en azindan 2 hafta ver ya da bir birinden biri bari gozuksun kuzum kese yada kalp atisi o yuzden ara vermiş
dolunayes Baby8 yurt disinda misin orda farklı tabi çağırdığı zamanda git sen o zmaan orda hamilelik boyunca 3 ultrasin var dedi arkadasim
Baby8 Yazmelegi_ kesinlikle gitmem gerek acaba merakımdan soruyorum kan tahlilinde çıkar mı dış gebelik inshallah Öyle değildir tabi de
Sevgi1985 Baby8 hiç tarih falan vermedi her gittiğimde direk baktı kese varmı diye bir hafta sonrasınada kalp atışına için çagırdı
dolunayes Baby8 cikar dusuk olur bta sen takilma kurma kafanda kiz sağlıklıdır ve seninledir bol bol dinlen rahatina bak