acemii_annee kızlar oğluşumun kırkı çıkmadan sünnet ettirmek istiyorum. devlet hastanesi çok uğraştırır diye özelde yaptırsak mı diye düşündüm. özel hastanede sünnet fiyatları hakkında bilginiz var mı
Sengul-9798 acemii_annee darıca hospital park Hastanesi’ne sorduk geçen hafta bende doğduktan 1 hafta sonra yaptiricam 3500 dediler çok geldi
Bet1 acemii_annee 4 buçuk sene önce 300 TL vermiştik şimdi olmuştur 3000 bin 2 haftaya 2. Oğlum doğacak nasipse de 40 i çıkınca sünnet ettiricez o zamana kadar da olur 3500 4000 sanırım
acemii_annee Sengul-9798 evet çokmuş. devlette de randevu bulamam, bulsam gün vermeleri uzun sürer o zamana kadar da büyür diye korkuyorum. kırkı çıkmadan %90 acı hisleri olmuyormuş. o yüzden o süreçte yapmak istedim
Sengul-9798 acemii_annee hemen doğduğu gibi yapmıyor lar miş bize öyle söyledi özel hastane doğumdan 7 gün ile 10 gün sonra yapılıyor muş
acemii_annee Bet1 çok pahalı ya. doğum zaten 10bin sünnetle birlikte 15bini gözden çıkarmak gerekiyor
acemii_annee Bet1 aynen. eşime çok yük olmak istemiyorum. ben çalışmıyorum. çalışsam bir saniye düşünmem. çok masraf çıkacak diye üzülüyorum eşime
cevriye35_ acemii_annee Evet canim pandemi olmasina ragmen iyiydi ve sorunsuz gecti sukur darisi size insAllah
cokkasmabeabi acemii_annee her ilde farklıdır. İlçe farkı sünnet şekli farkı bile var. Ama en kısa zamanda yaptırıp kurtulun daha 1 2 hafta önce arkadaşım 5.500 ödedi Giresun’da. Ben 2.5 sene önce 500e yaptırmıştım mesela. Zaman girdikçe hem zorlaşacak hem de fiyatlar artacak.