yeni_anneadayi Bal_1604 çikolata deposuu sayfasından yaptırdım 72 adet 165 tl verdim sayıya göre fiyat değişiyor ben memnun kaldım :)
Youngplanner Bal_1604 eminönünden parlak jelatinli çikolatalar sordum sadece dışında isim vb yazmıyo kilosu 250 tl 150 adet var içinde internettekiler baya pahalı geldi bana ya sonuçta kağıdı çıkarıp anında atıcaklar
mnli Bal_1604 hacı şeriften yaptırcam ben senelerdir tüm özel günler için orayı tercih ediyorum hiç pişman etmedi
Ceyocey Dokmecikolata sayfasından yaptırdım. Tadı güzel iletişimleri güzel yanında kolonya hediyeleri De vardı
Bal_1604 Youngplanner yani maalesef öyle ama insan özeniyor işte bende başka bişey yaptirmiycam sadece çikolata yaptiricak
yeni_anneadayi Bal_1604 evet Instagram sayfası kapıda ödeme yok havale ile çalışıyorlar ama güvenilir burda çok fazla kişi memnuniyet paylaştı
Youngplanner Yazmelegi_ bu şekilde mavi alıcam tepsinin ortasına da bademli renkli drajeler alıcam şuan daha 1 ay var erir diye almadım ama tadı çok güzel instagram sayfaları malesef yok yerinden alınıyor