Meiss bdenerigokce evet canım renkli.yüzü neredeyse resmen net çıktı.dudak yapısı burnu falan kalın dudakli bi tospik bizimki 😆
Sevfeh Nisanannesi34 merhaba ya bişey sorcam ben kadın doğun çapa yerleşkesine rabdavu aldım yarın içinde tam adresini biliyormusun tam net bir konum bulamadım hangi adres doğru bilgin varmı özel araç ile navigasyon ile gidicem💫
Nisanannesi34 Sevfeh Merhaba google üzerinden konum bulamıyorum bende araçla gidiyorum kaçtaydı randevunuz 8.30 da orda olucam bende konum atiyim
Sevfeh Nisanannesi34 ayy sagolun yeni gördüm msjınızu 11.30 daydı bulduk çok şükür ama detaylıya randavu ayarlayamadım dolu ben geç kalmışım 21 haftalıktayım 🌸
ebrulina Merhabalar hospitaltürk hastanesine gidenlere sormak istiyorum bakan doktor perinatolog mu peki doktorum nerde yaptırırsan yaptır perinatolog olsun demişti
bdenerigokce ebrulina perinatolog değilmiş, niye yanlış bilgi veriyorlar anlamıyorum, doktoruma sordum doktorum izin vermedi radyoloji olmaz dedi🤷♀️ Üsküdar radyolojiymiş
Bginan bdenerigokce hospital Türk Ümraniye 690 yaptırmıştım 2 ay önce şuan güncel fiyat nedir bilmiyorum ama en en uygunu orası :) çokta memnun kaldım doktordan flaşh ile resimlerini veriyor yakaladığı çıktı sonuçları rapor ile dosya veriyor gayet memnun kaldım
ebrulina Bginan süper bende oraya gideyim o zaman teşekkürler ☺️ giderken USB götürülüyor galiba dimi başka bişey götürmek gerekiyor mu
Sevcanyigit Teachermamiyy 216 316 4343 telefon numarası bu Ümraniye de yürüyüş yokunda doktorumuz da Erbil bey
ebrulina Adunya devlette ücretsiz diye duydum ama ekstra araştırmadım burda bazı arkadaşlar yazmıştı belki onlar detaylı bilgi verebilir
bdenerigokce _Kubraaa_ radyolojiymiş, doktorum izin vermedi o normal gebelikler için dedi, senin perinatologa gitmen gerekiyor dedi
ayssss1 bdenerigokce benim doktorum da aynı bende bayan ve perinatolok arıyorum Çamlıca medipol var şuan aklımda 2450 TL
Elifcanblt bdenerigokce yok ben 800 tl ye bulmadım bir yer . Üsküdar da varmış bir hastane 690 tl imiş fiyati . Benim bulduğum caglayan da Türkiye hastanesi 1560 tl