_Kubraaa_ Elifcanblt cihaz o kişiye neden eski geldi anlamadım. Benim bebeğimin fotoları vesikalık gibi. Gören şok oluyor😀 bence kendini göstermeyen bebeklere suç bulunmuyor cihaza bulunuyor😄 ben organları bile net gördüm. Cihaz gayet iyiydi. Çok pahalı yerlere giden kişilerin detaylı fotolarını gördüm ben burada ve başka kişilerde. İnan benim ki kadar net asla değiller. Yanlarından geçemezler. Bendeki dediğim gibi vesikalık gibi pozlar 😀
Elifcanblt _Kubraaa_ ay atsanıza bana vallahi çok merak ettim 😀 bende şu an oraya gitmeyi düşünüyorum da 😊
eylulmihrasmom _Kubraaa_ ben cihaza suç bulmadım yalnız bu fiyata ancak bu dedim bizim de tüm organlar gözüktü doktor hanım baya uğraştığını da söyledim kendi gittiğim hastanede cihaz çok iyi olduğu ve diğer özellere kıyasla cihazın eski olduğunu söyledim ki sizde gördünüz cihazı haklı değil miyim😂 eski bilgisayar gibi kalın bir ultrasonu var şu anda hangi cihaz böyle kızımın da inatçı olup kendini zor gösterdiğini ama her şeyin belli olduğunu da belirttim
_Kubraaa_ Elifcanblt nazar olur oğluşum diye saklıyorum:) ama inan git çok memnun kalırsın. İnş senin bebeğinde net görünür. Ben kahvaltı yapıp gitmiştim. Mutluydu oğluşum. Birşeyler ye yani giderken. Bakarsın sana pozlar verir☺️
bdenerigokce HnfeShn peki takipli miydiniz o hastanede , ben takipli değilim de sorun olur mu acaba? Bir de detaylı bakmış zaten fotoğrafı dert edinmeyin yine gidersiniz alırsınız inşallah 664 bişey değil, ben çoğu yere sordum 1200 den aşağı yok🤷♀️
HnfeShn bdenerigokce hayır takipli değilim randevu alıp gidebilirsiniz ama sana anlatmıyor göstermiyor eli burası ayağı burası parmakları burası gibi hiç bir şekilde söylemedi yani evet 664 tk hiç bir şey diğer yerlere göre ama başka yere gitseydm belki daha memnun kalacaktım sizin tercihiniz tabiki ben söylemek istedim
Mmgndz _Kubraaa_ bende geçen cumartesi günü gittim 690₺ ödedik doktordan çok memnun kaldım herşeyi detaylıca anlattı görene kadar da uğraştı. Raporunu hazırladı bütün ultrason görüntüleri ve flaşa attığı fotoğraflarla teslim aldm. Raporu kendi doktoruma göstereceğim
Elifcanblt bdenerigokce ay bu yoruma kahkaha attım 😀😀 evet ultrosanda biraz korkunç duruyo bazen yüzleri ekrana dönükken😀😀
Mmgndz bdenerigokce normal ultrason görüntüleri tamamen net doktorumunkiyle aynı renkli görüntüler daha iyi olabilirdi ama ben problem etmedm çok güzel bir video çektirdi ekrandan tam oğlum esnerken. Fotoğraflar eski tvden çekilmiş gibi mükemmel değil. 1 tane normal fotoğraf kağıdına basılı verdi diğerleri flasda yeterli oldu bnm için. Zaten önceliğim sağlığıydı aslnda .
mrymnr123 bdenerigokce İstanbul Medihause hastanesinde yaptırdık nisan ayında. 1015 TL idi fiyatı doktorda çok iyiydi.
Meiss bdenerigokce evet canım renkli.yüzü neredeyse resmen net çıktı.dudak yapısı burnu falan kalın dudakli bi tospik bizimki 😆
mrymnr123 bdenerigokce CD’de videosu , elimizde fotoğrafı her şeyi var doktor beyde çok muhteşem biriydi tek tek her şeyi gösterdi açıkladı 🥲🥰
Elifcanblt _Kubraaa_ hmm tamam teşekkür ederim yorumun için 😊 inşallah güzel olur hersey sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰
Nisanannesi34 bdenerigokce Kız Gebe polikliğininden alcaksın😄 bahsettiğin kadın hastalıklarına bakar muhtemelen
Sevfeh Nisanannesi34 merhaba ya bişey sorcam ben kadın doğun çapa yerleşkesine rabdavu aldım yarın içinde tam adresini biliyormusun tam net bir konum bulamadım hangi adres doğru bilgin varmı özel araç ile navigasyon ile gidicem💫
Dilekberen486 Elifcanblt evet Mehmet bey net bebişin yuzunu gösterdi organlarına tek tek baktı güzel fotograflarindan çıkardı verdi diğer yakaladıklarını da CD ye atıp verdi yaklaşık 35 40 dk sürdü çok ilgili guleryuzlu bı doktordu
_Kubraaa_ eylulmihrasmom evet o cihaz biraz eski modellerden kalma. Ama görüntüye bakarım ben 😀 gerçi inan ben heyecandan cihazı ayrıntılı bile farketmedim 🤣 oğluşum bana ordan bakarken gözüm cihazmı gördü😄
Hdemir1618 bdenerigokce maltepe tıp merkezini çok önermişlerdi 1000 tl fiyat . Afiyet hastanedesin de doktor Nigar var kadın mükemmel aşırı ilgili ve güler yüzlü oranın da fiyatı 1165 tl