Kubrakarahan 30+1im bu bebitoyu 8 senedir bekliyorum. Ağır psikolojik sorunları olan biriyim (hastanede yatmışlığı olan, rahatsızlığımın bir tık üstü şizofreni olan psikolojiden bahsediyorum.) İlk zamanlar sigarayı yakıp hıçkıra hıçkıra ağlayarak içiyordum. Hem ağlıyor hem içiyordum. Sonra durumu doktoruma anlattım bazı durumlarda az olmak kaydıyla tolere edebiliyoruz diye rahatlattı. Olabildiğince azaltmıştım ama mayısın 20sinde eşim kalp krizi geçirdi Anjiyo oldu damarın biri tamamen tıkanık çıktı stent takıldı ben yine arttırdım. Sonra o düzene girdi dedim yine azalttım bu kez benim tansiyon sorunum çıktı. Tansiyonla sigara daha daha daha dahaaaa sıkıntı ama ilk 2 gün içmedim ve başımın ağrısından ağladım bildiğiniz ve tansiyonum o süreçte 13/8in altına düşmedi. Şuan normal seyrediyor. Bu bir vicdan rahatlatması değil ama ben psikiyatri servisinde yatmadan önce ki dönemde doktoruma günde 3 -4 paket içtiğimi söylemiştim. Kendini bu şekilde dizginleyebiliyorsan iç demişti. Şuan 1 paketi 2-3 günde içiyorum ama vicdanım rahat değil ki bunun rahatlatması asla olmaz.
Kimse gelip yok psikoloji yok yargılamak yok vicdan yok yanlış yok doğru yok o bebek falan yapmasın lütfen.