Gizem8 Merhaba Kızlar ben devlette yaptırmak istiyorum 2li tarama testini nedir bunun yöntemi bilen varsa aydınlatabilir mi? Bazıları perinatolojiden bazıları kadın Doğumdan randevu almak gerekiyor diyor
Sinan35eda Gizem8 kan veriyorsun canım takipli olduğun doktor yapıyor zaten internetten arastira bilirsin
sultanireem Gizem8 e özele muayene oluyosan zaten doktorunun yapması lazım ektra kan alıyolar sadece senden kan verme ücreti ödersin en fazla
sultanireem Gizem8 yani sen normal muayeneye gidiyosun senden ekstra kan alıyolar sadece ense kalınlığını ultrason ölçümlerini takipli olduğun doktor yapıyor zaten muayenede
Nisanannesi34 Perinatolojiden direkt randevu alınmıyor.. önce kadın doğuma gidiyorsunuz doktorunuz yeşil alan açıyor sonra randevu alabiliyorsunuz🧡
sultanireem Gizem8 yo normal kan alınıyolar aşkım kan verme ücreti veriyosun bende özele gidiyorum kendimde hemşireyim zaten muayene ücreti 350 veriyodum kan vermek içinde 350 aldılar yani çok pahalı olmaması lazım çoğu hastanede ikinci bi randevu ücreti gibi düşün
sultanireem Gizem8 ama sen seçemiyosun diye biliyorum çünkü dediğim gibi takipli olduğun doktor muayenede ölçümlerini yapıyo zaten
Gizem8 sultanireem heee öyleyse tamam ya ben daha fazla ücretler duydum o yüzden devletten randevu alayım dedim ama o gibi rakamlarsa gerek yokmuş kığz 😂
sultanireem Gizem8 ya sen yine ara sor hastaneni ama öyle absürt fiyat söyleyemezler yani yönetmeliğe de aykırı benim bildiğim en yüksek muayene detaylı ultrason oluyor 4000 tl diyen hastaneler bile var şu an bayramdan sonra detaylıya giricez bakalım biz napıcaz 😂