MelodyFairy Bugün tarlusal içmeye başladım 5 mg akşama tekrar içsem sorun olur mu ? Günde bir yeterli mi ?
1melekannesi3858 MelodyFairy doktor tavsiyesine göre içilir günde bir de oluyor sabah akşam iki olmak üzere de oluyor yani doktorun ne söyledi
Pptyaa MelodyFairy günde 2 sefer içerdim ama aldığım eczacı daha hızlı olmak istersen günde 3 defa iç dedi bikere öyle içmiştim
MelodyFairy 1melekannesi3858 doktorum veriyordu zaten olmadığım zamanlarda bende eczaneden almıştım evde vardı reçetesiz aldım
MelodyFairy 1melekannesi3858 hemen olmak istiyorum hem ovulasyon testi aldm baslamak adına hemde boş şişkinlik oluyor rahatsız ediyor
Pamuk MelodyFairy Ben bikac kez kullandım ama saatli değilde sabah ve akşam yemeklerden sonra kullandım.
1melekannesi3858 MelodyFairy ozman günde iki kez iç canım daha erken bitiyor çünkü diğer türlü 12 gün sürüyor günde iki kez 6 gün sürüyor
K-97 MelodyFairy Canım adetin kaç gün geçince kullanmaya başladın tarlusal bende hep düzensizim her gittiğimde de tarlusal yazıyor doktor artık gebelikten tamamen umudum kesildiği için bu ay direk eczaneden aldım ve başladım bugun
MelodyFairy K-97 bir kaç gün gecikince canım yeni bitti ilaç beklemedeyim bir hafta içinde oluyormuş ilaç bitince
K-97 MelodyFairy benim 15. Günüm gecikmenin canım bende bugün başladım kaç defa kan verdim ayrıca evde de hep yaptım test negatif başladım zaten her gittiğimdr tarlusal veriyor doktorum da