Fik Hatice_123456 AAA maşallah baya nazlı çıktı desene 🤭 öğrenirsiniz inşallah canım detaylı ultrason da da göstermedi mi
Novamomy Fik bebek bitti de kendime daha bi şey almadım bebeğin bir kapı süsü ve çikolata hediyelik vesaire kaldı 🤦🏻♀️hiç bitmiyor sanki
Fik defnezumram 😂😂 yine kendilerini düşünüyorlar desene 😂 bu gün ben şok hep şikayet ediyordum hiçbir pantolon olmuyor diye sipariş vermiş sormadan xnmxmc inşallah olurlar bakalım 😂
Fik Asel-2023 maşallah canım Allah bağışlasın hepsini 😍 sağlıkla gelsin inşallah diğer Miniş öyle kuzum her gebelik her çocuk çok özel 😍🥰 kaç yaş var aralarında
Asel-2023 Fik ben biraz erken ve hızlı annelerden im 🤣 kızım 8 oğlum 6 su an 21 haftalık hamileyim ☺️ 30 yaşındayım 🤭
Novamomy Fik var valla almasam içimde kalacak ilk bebek insan ister istemez almak istiyor bakalım az 84 gün içinde alırım inşallah 😅
Fik Asel-2023 maşallah canım benim bende arka arkaya düşünüyor gibiyim 🤭 bakalım kısmet 3 çocuk istiyorum rabbim nasip ederse kalabalık aile en iyisi 🥰🥰🥰
Fik Novamomy benimde 77 gün kaldı xncmcmcnv kaynanam ben yaparım diyor anahtarlıkta dedim bir sorarız uygunsa yaptırırız hiç bulaştırmak istemiyorum onu 😅
Novamomy Fik aramızda bir hafta varmış 😅valla becerisi varsa yapsın 😂ben hiç anlamam gelmez elimden öyle şeyler zaten maxımum 50 tane yaptırırım
Fik Novamomy ya yapıyor da özensiz oluyor bazen internetteki satılanlar gibi değil daha basiti birde beğenmezsem bişey de diyemem kullanmak zorunda kalırım
NesliMomm Fik Beşik almadık diğer herşeyi tamam bir de isimli hastane çıkışı yaptıracağım. Şu an memleketteyim dönüncede Hastane çantamı hazırlamayı düşünüyorum ☺️
elfgrk Haftadayım daha yeni başladım 😀😀 ev taşıma işimiz vardı o yüzden hiç bişey alamamıştım anca sıra geldi
Ulviyya-25 Youngmotherr ya evet cvp veren olmadı sildim)))açarsan gelip bakarım ben de😁35+3üm şu an))siz?
Youngmotherr Ulviyya-25 32+0 doktorum kağıt verdi ultrasonografiye gitceksin bayramdan sonra dedi 11 temmuzda gidicem tam 35 haftalık oluyorum araştırdım doppler ultrason diyor anlamadım bende