Ozgeguney gkce_12 kimyasal kanamam normal adet gibi oldu. Dediğim gibi kimyasalda kese veya plasenta oluşmadığı için düşük gibi görmüyorlar doktorlar adet kanamasıyla atıyorsun. Adet görmeden hamile kaldım o yüzden.
gkce_12 Ozgeguney anladım peki kimyasalı adet tarihi olarakmi hesapladiniz mesela ben geçen ayın 24 de kimyasal yaşadım 5 Haziran’da denemeye başladık bu ayın 24 dünü mu adet tarihi olarak beklicem
tamamdanolmuss Eminesdgl ben kürtaj olmadım ama rahmin toparlanmasıyla ilgili bir durum söz konusu mu
Eminesdgl tamamdanolmuss bende olmadım kendim düşük yaptım ama yinede 2 adet geçsin üstünden bekle rahmin o iki adetin boyunca temizlensin
tamamdanolmuss Ozsuerx bilmiyorum ya çok istiyorum bebeğim olsun. Sanki bekledikçe olmayacakmış gibi hissediyorum 🥹
Ozsuerx tamamdanolmuss bende aynıydım emin ol rahimde gerçekleşen bi eylem değil ama o kanla birlikte tüm rahimi boşaltmış oldun 1 ay beklemesen de 15 gün ara vermeni öneririm kimyasal sonrası gebelik kolay diyorlar ben kaldım bakalım inşallah sağlıklı olur
tamamdanolmuss Ozgeguney hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah 🙏🏻🧿 inşallah bende de öyle olur ya 🙏🏻