Nezooo  Kızlar tam seçemiyorum kese içindeki beyazlık bebek mi ?
Yenibirannee Nezooo evet o küçük nokta bebeğiniz 😊 ama sanki bana 2 tane gibi geldi. Benimde hatta böyleydi doktor ikiz gebelikten suphelendi ama 1 tanesi gelismemisti tek gebelik olarak devam ediyorum sizde oyle bir tahminde bulundu mu acaba 😊
Pelink67an Nezooo evet bebek ama kese içindeki biri yolk saç diğeri de bebek pek ikize benzemiyor ama hayırlısı 🩷
Nezooo Yenibirannee hiç öyle bir şey söylemedi ama beta değerlerim 2 kattan fazla arttı benimde bir aklıma geldi sanki acaba ikiz mi düşüncesi . Cuma günü randevum var sağlıkla sıhhatle görürüm ve kalp sesini duyarım inşallah 🙏🏻 size de haber veririm tek mi ikiz mi olduğunu 🌸
Aysenurkrk Nezooo aaa zaten iki bebek ölçmüş sanırım, dikkatli bakarsınız sağ alt tarafa yoksa ben mi yanlış gördüm 😍 sağlıkla alın kucağınıza
Nezooo Aysenurkrk doktorum bebeği net görmek istiyorsak haftaya gel dedi ama net bir şey söylemedi bende iki tane gördüm sanki de hastaneden çıkınca fark ettim
Nezooo Aysenurkrk ben o ölçüleri kesenin farklı açıdan ölçülerine göre gebelik haftasını mı hesapladı acaba diye düşünmüştüm
Nezooo Aysenurkrk çok net göremeyiz şimdi embriyoyu haftaya gel demişti belki oda şüphelenmiştir ikiz mi diye
Kumsalakkus Bence tek yumurta ikizleri hem iki ölçüm var hem belli iki beyaz nokta var bize haber edin doktor kontrolünde 🥰
Yenibirannee Emsll sizinde nokta bebeğiniz gözüküyor 🤗 sağlıkla gelsin. Kalp atışını dinlediniz mi yoksa bir sonraki kontrole mi dinleriz dedi doktorunuz 😊