Kizlar yarın randevum var ayın 12 sinde gitmisimdim en son 9 gün olcak ama doktorumu değiştirdim bayramdan önce Bi gorunmek istedim en son 5+5 ken gittim yarın 7+0 olucaz🥰🥰 en son sadece 5mm kese gördük sizce yarın bebeğimizi görür müyüz icim içime sığmıyor ilk bebegimiz 10 aylik evliyiz zaten🥰🥰 o kadar çok heyecanlıyım ki benimle aynı duyguları yasayanlar vardır eminim biraz sohbet etmek için yazdım görür müyüz bebeği kalp atisi duyulur mu🥰 Bi taraftan çok mutluyum ama bi taraftan benim şimdiye kadar ara ara kanmalarim oldu hep yerlesme kanamasi diyip yolladılar en sonra 4 5 gün önce yine gelmişti acik pembe az zaten bilgileri var diye gitmedim ama Allah muhafaza icim Bi taraftan rahat değil çok korkuyorum olumsuz bisi olcak diye Bi tarafım çiçek açarken diğer tarafımda fırtınalar kopuyor daha kucucuk Bi can için canımdan can gidiyo var mı böyle hisseden konrole giderken korkan Allah korusun içimi ferah tutmak istiyorum ama ister istemez aklima geliyo bizim için çok dua edin hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alır uzun ve hayilri omurlerle beraber oluruz insAllah❤️❤️❤️❤️❤️