Emotion123456 Kızlar adetime 8 gün ya da 6 gün var tam günü gününe olmuyorum normal gebelik testinde negatif çıktı erken gebelik testiyle normal gebelik testi arasında bir fark var mı bi de en erken ne zaman belli olur gebelik bu testlerle
Nurkoylms Emotion123456 canim erken gebelik testinde belli olur normal testler genelrde günü gectikten sonra sonuc veriyor erken gebrlik daha hizli sonuc verir
Nsrn1 Emotion123456 bence adetiniz en azından bir gün geciksin ondan sonra test yapın. En doğru sonuç adet geciktikten sonra çıkıyor çünkü
Emotion123456 Nurkoylms yaa öyle mi kendimi çok cahil hissetim 😐 ben ikisi arasında bir fark yok zannediyordum
Nurkoylms Emotion123456 ya ikiside gebelik varmi yokmu gosteriyor fakat erken gebelik adet gununden once de sonuc verir canim tek fark bu
Emotion123456 Nurkoylms yani adete bir hafta varken gebelik testinde çıkmayabilir ama erken gebelikte çıkar mı
Feyzaclk Emotion123456 Bu tamamen bebeğin oluşumuna bağlı. Benim adetim 10 gün gecikmesine rağmen erken gebelik testinde çıkmamıştı düşün
Elzel17 Emotion123456 camin benim adetime 7 gun var ama çox rahatsizdim öylesine bir yoklayayim dedim 2 test yapfim hemen çift çizgi oldu bilemedim hamilemiyim yoksa böyle belirgin çıkması için daha erkenmi
Feyzaclk Emotion123456 oldu örneği benim😬 20 gün gecikmeyle öğrendim. Ben olmadığına emindim artık ama annem tekrar test yapmam için ısrar edince pozitifi gördüm🙈
Aysedugme Adetime 5 gün varken miratech testle belli olmuştu benim tamamen koyu çizgiyle ama ertesi gün kontrole gittiğimde 5+2 uyumlu çıkmıştı benim son adet tarihimi değiştirdik hatta o yüzden kişiden kişiye değişebilir döllenmeye göre
KumCi Emotion123456 normal gebelik testi dediğinde adetin 10 gün gecikmesi gerekiyor, erken gebelik testinde varsa adetten birkaç gün önce sonuç veriyor
Hacer98 Emotion123456 ben adet künüm 20 siydi ben 17 si yaptım belli oldu hatta silik bir cizgide degil iyi iyi netlesti 1 saat bekledim netleşmesi için