Melikenl benim 2 tane normal doğumum oldu canım ilki haliyle tecrübesizlik oluyor ama ikincide daha bilinçli idim. Şu son 14 günlük sürecinde bol bol yürü merdiven in çık, mümkün oldukça akşamları en az yarım saat 40 dakika boyunca ılık su içinde otur duşa kabin küvet artık hangisi varsa evde içini doldur güzelce otur rahatlamaya çalış içinde ılık sıcak su kasları gevşetmeye çok yardımcı oluyor , bol bol hurma ye , pilates topu alıp üstünde sabah akşam iler geri yanlara doğru hareketler yap, yere uzanıp ayaklarını topun üstüne koyarak ileri geri hareket ettir, hiç durma sürekli iş yap oturarak geçirme son günlerini ne kadar çok oturur isen o kadar zor geçer , ne kadar çok hareket o kadar çok fayda demektir , duşa kabinin giderini birşeyle kapat güzelce doldur içine otur bunu aksatma kesinlikle yap ben son zamanlar bunu yaptım suyum geldiğinde doğum için hasteneye gitmeden önce bile yapmıştım su patladığı halde gelmeyen sancılarımı başlatıp alt bölgemde açılma sağlamıştı , şimdi 3.kez 19 haftalık hamileyim nasip olursa yine normal istiyorum