Benim kayınvalidem gibi herkesin erkek torunu olsun ister bana gelince inşallah kız olur diyor bende neden öyle diyorsun anne cinsiyet önemli değil yeter ki sağlıklı olsun dedim. Olur mu kızlar daha hayırlı kızlar ailesini düşünür bunun cinsiyetle alakası yok sen nasıl yetiştirirsen çocuk öyle görür dedim seninde erkek kardeşlerin var onlarda mı hayırsız dedim sustu. Bu sefer bebeğimin cinsiyetinin erkek olduğunu öğrendi kayınpederimi çok sevdiğim için onun adını koymayı hep düşünmüştüm bana diyor babanın adını koy kendi kocasının adını koymamı istemiyor. Kayınpederime her şeyi yetiştirir ama gidip dememiş senin adını koyacak çocuklar hala bir ümit kendi babamın adını koyacağımı düşünüyor annemi arayıp senin rahmetli eşinin adını koysun demiş. Defalarca kendi babam vefat ettiği için adını koymayacağını söyledim hala ısrar ediyor. O günde gelmiş bana tutumluluktan bahsediyor yok bebeğine bir şey almana gerek yok yeni doğum yapanlardan istersin kıyafet normalde hiç takmam söylediği hiçbir şeyi cevabını verir geçerim ama çok sinirlendim. Ne demek başkasının eskisini giydirmek asla çocuğuma başkasının eskisini giydirmem babası herşeyin en güzelini alır dedim. Ee sizin için söylüyorum bu kadar israf etmeyin bizimde kendimize ait masraflarımız var kimseye destek olamayız dedi . Kimseden destek beklemiyoruz elaleme güvenerek çocuk yapmadık dedim sustu bir daha da konuşmadı. Anladım ki kayınpederim torununa maddi olarak bir şey yapmasın diye onun adını koymamı istemiyormuş gerçekten eşime çok üzülüyorum böyle bir annesi olduğu için benim annem evlatları için elinden gelenin en iyisini yapar damadı olsa bile gözüne gelmez birde kayınvalideme bak oğlu için daha olsa bir şey yapmak istemiyor