Melekmete serifeaslan01 kullandım yumurtalar fazla büyümüştür dokyorumsen bişey mi kullandın dedi hayır dedm aslında kullanmıştım tani yan etkileri de varmış adetim düzelsn diye kullanmıştım
Fattuma serifeaslan01 canım ben kullandim hamile kaldim ayni ay,,,11 haftalikken kaybettim bebegimi,,ara verdim kullanmmaya başladığım ay yine hamile kaldım,, olumsuz etkilenmedim açıkçası,, şimdi bebisim 8 aylık arkasında kosturuyorum
Dneglr Ben felixon kullandım canım clife da cok duyuyorum amh yükselten var hamile kalanlar var tabi instagramda gördüğüm bunlar etrafımda duymadım hic :) bende bekliyim burada kullananların yorumunu
serifeaslan01 tatlibebegim_ Aysel_krdg hadi ya çok güzel sonuç alanlar varmış ben merak ettim doğruluğunu
tatlibebegim_ serifeaslan01 @li serifeaslan01 bende heveslenerek almıştım pcos var bende özellikle onlara iyi geldiğinide okumuştum ama kişiden kişiyede değişebilir
tatlibebegim_ serifeaslan01 olur bencee öyle kullanıp hamile kalan çok var günde 2.5 litre su iç be 30 dk yürü