Kayaozge Seda3399 Ben e bebekten her çeşidini almıştım yarıyor mu yarıyor ama böyle aşırı derece de süt yapmıyor onların yerine rezene çayı tüketiyorum o süt yapıyor
AyFa1608 Seda3399 e bebekteki promalt içecek artırıyor benim sütümü. Hurma ceviz tahin helvası fındık badem bunları düzenli tüketiyorum süt yağlansın diye. Bide arada hipp natal çay içiyorum. Ama en önemlisi bebeğin emmesi. Süt olmasa bile bebek emdikçe iniyor
GokceMom_ Kayaozge bende yeni dogum yaptım ılk cocugum pek tecrubelı degılım faydası oluyomu gercekten rezene cayının bıde ne yememek lazım kırkı cıkana kdr bebegımın
Beybicik Kayaozge Rezene genotoksiktir yani genlere zarar verir ve hücrelerin kanserleşme ihtimalini arttırır. Gebelerin, emzirenlerin, bebeklerin rezene tüketmemesi gerekir.
Kayaozge GokceMom_ Aynen benim de ilk doğumum öncelikle hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydın 🌸 rezene çayının faydası oluyor göğüslerimin dolduğunu hissedebiliyorum çünkü. Doktorum bana mercimek çorbası yağlı yiyecekler onları tüketme demişti. Ama inanın bana hepsini tükettim ben çok özen gösteremedim yani. Bir de kola tüketirseniz bebişe gaz yapar
Naznaz123 Bende katılıyorum promalt e bebekteki cidden işe yarıyor kuruyemiş , bol su,yeşillik tüket benimde ilk bebeğim bende çok endişeliyim süt konusunda
Balahatunn Sutumu en cok misir artirmisti benim. Patlamis olur,haslanmis, hatta misir kavurgasi bile cok artitmisti
GokceMom_ Kayaozge tesekkur ederım sızede hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah 🥰🤲cok tesekkur ederım bılgı verdıgı ıcın ben hıc doktoruma soramadım aklıma gelmedi asitli ıcecek tuketmıyorum hic
Kayaozge GokceMom_ Teşekkür ederim Allah razı olsun 🙏🏻 Yeşil mercimek gaz yapıyor ama sütü de çoğaltıyor bilginiz olsun ☺️
Kayaozge GokceMom_ Gaz yapanları şöyle söyleyeyim portakal, limon, erik, kayısı, armut, şeftali ve greyfurt gibi meyveler İçerdikleri yüksek vitamin oranına rağmen maalesef en çok gaz yapan besinler bunlar 🥰🌸