Kızlar daha oncede yazdm rahatlamştm biraz ama delircem artık 29 haftalk ikiz gebeym geçen perşmbe kontrolum vardı herşey yolundaydı cuma sabahi kalktm beyaz kremsi akntı olmuş sonra su gbi akıntı olmaya başladı doktru aradm akıntya benziyo su olsa çok gelir birden dedi gecede ara ara gelmeye devam etti cumartesi dayanamayp gittm doktra alttan bi aletle baktı öksür dedi karnıma bastr dedi baktı su gelişi yok akıntı var dedi vajinal ultrasonlada baktı serklajlym bu arada oda normal dedi su olsa göllenme olur dedi karındanda baktı çocuklarn sularıda normal dedi antibiyotikle fitil verdi cumadan beri kullanyorum dün biraz miktarnda azalma vardı ama gelme sıklıgı ayni delircem artk napcagmi şaşrdm bu akıntıdan önce sarı sümüksü akıntı oluyodu fitil kullanmştm geçmemişti bi an o kesildi bu başladı sanki anlamadım doktorum özelde guveniyorumda ona ilaclar fayda etmiyomu yoksa anca mı etcek yada akıntı degil su mu ama okadar bakti doktor karnıma bastrdm su olsa geliş olurdu dedi o aleti çıkardıgnda bende gordum beyaz beyazdı alet akıntı var dedi okadar ultrasonlada bakti su olsa belli olmaz mıydı yada bukadar gündür su olsa başka belirtide vermez miydi nolur bişey soyleyin çok sıkildım bu durumdan artık yaşayan varmı hiç