MelodyFairy momsbaby22 onu doktor neyi uygun görürse onu yazar . Bende yokmus ama yatkınlık varmış o yüzden ınofolic pembe kapsül yazmıştı şuan kullanmıyom bıraktım
ozley momsbaby22 ben ilk regenesis max kullanmıştım. İçinde 400 mcg folik asit, omega 3 ve vitaminler var. Doktorum pcoslulara omega 3 içerenleri öneriyorum demişti.
Fener1608 momsbaby22 Ben pikos takviyesini kullanıyorum doktorum verdi takviyenin adı pikos içinde folik asit d vitamini inositol falan daha fazla şeyler de var bende de pcos var o yüzden verdi sanırım
Hayal23455 Doktor neye bakarak pcos olduğunuz söylüyor ? Ben kan verdim , alttan ultrason baktırdım . Prolaktin yüksek çıktı
momsbaby22 Hayal23455 yumurtalıkta ufak ufak kistler oluyor diye biliyorum ultrasonla baktığında hemen anlayabiliyor yani sizde olsaydı söylerdi😊
Hayal23455 momsbaby22 yok benim ultrason da bişey görmedi çok temiz dedi ama hormonlarım yüksekti tiroid ve prolaktin onları da ilaçla düşürdük 🥰
erdmdml momsbaby22 canım picos varsa prolaktinde yüksek çıktıysa ilaçla düşürüp kilonda varsa spor ve diyet öneriyor genelde benim doktorum öyle yapmıştı. adetin düzenli mi?