gunesinannesi_ Kızlarrr 17+5 im dışardan geldim uzandım karnımın içinde bir şey kayıyormuş gibi bir his oldu gaz falan değil onu ayırt edebiliyorum bu daha farklıydı bebek hareketi mi acaba çok heyecanlandım😍Kızımı ilk defa hissettim sanırım şükürler olsun🩷
Ao526- gunesinannesi_ Muhtemelen bebeğinizdir ❤️ İlerleyen günlerde daha yoğun ve biraz daha net hissedersiniz ❤️ Haftanız ilerledikçe hareketleri daha güçlü olacak ❤️🙈 Sağlıkla kavuşun ❤️
buusur gunesinannesi_ evet bu his çok farklı ayırt edilebiliyor benimde ilk gebeliğim ve kızımı bekliyorum 18. Haftada net hissetmeye başladım içeriden pıt pıt dokunuyor miniğim sağlıkla gelsin bebişlerimiz💕💕
Sezen01 gunesinannesi_ bence erken ben ilk gebelik ve 20 haftadayım arada hissediyorum 17 daha erken gibi geldi bana
AsELinAnneSi__ gunesinannesi_ benim kizim ultrosonda hep çok hareketliydi 17+0 bizim haftamiz bu hafta daha net hissetmeye başladım gözünüz aydın benimde ilk gebeliğim cokk farklı heyecanlı🥰😇❤️
gunesinannesi_ Ao526- yaaa o günlere ışınlanmak istiyorum 🥰 hepimizin bebeleri sağlıkla gelsin inşallah❤️
Ao526- gunesinannesi_ Amin inşallah 🙏🏻 31+3 üm 🙈 geceleri bir uyandırıyor kıpır kıpır 😍 inan ne uykum umrumda oluyor ne yorgunluğum böyle hareketlerini hissetmek mutluluk veriyor ❤️ Sabret az bir haftan kalmış ❤️❤️
gunesinannesi_ buusur ya evet benim de pıt pıt 2-3 defa bişey kaydı gibi çok farklı ve çok güzel yaa🫠🥰❤️
mariapuder Sezen01 her gebelikte farklıdır bence, ben 16.haftanın sonlarına dogru hissetmeye basladım gaz ya da baska bisey olmadıgını ayırt edebiliyosunuz su an 21.haftadayım aynı hareketlerin daha güçlüsü var
gunesinannesi_ mariapuder evet ben de aynı şekilde gaz olunca anlıyordum ama bu çok farklıydı bariz anlayabildim yani kızımın hareketi olduğunu🥰❤️