gkce_12 Ben geçen ay düşük yaptım bu haziranın 5 de denedik korunmayı bıraktık yani bu gün 15 gün oldu erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sizin erken gebelik testiniz kaç günde çıkmışti
Ebrar0122 gkce_12 korunduk aslında bizimki kaza ile oldu 😂 22 Nisan’da yumurtlama günümdu 1 Mayıs’ta hamile olduğumu öğrendim
gkce_12 Ebrar0122 ayyy maşallah çok erken belli etmiş demekki bende hamile olsan belli ederdi erken gebelik testi
Pamuk gkce_12 Kurtajdan dusukten sonra yumurtlama günü değişim gösterebiliyor.Uygulamalardakiler sabit olabilecek günü söylüyor.Fakat benim 11.günde yumurtlama gördüğüm oldu 20. Günde.
Ebrar0122 gkce_12 evet benimki erken dollendi zaten ben erken adet oluyorum çok şükür bebeğim haftama göre de ilerdeydi şimdi 10+5 deyiz sarısı size inşallah
gkce_12 Ebrar0122 mide bulantısı bende çok fazla inalilmaz var piskoljik te olabilir ama sebah belli kustum kusacam
Ebrar0122 gkce_12 ben çok idarar sıkışıktim sürekli idarara çıkıyordum tek belirtim buydu bence sizde buna dikkat edin