guzelanne01_ 38+0 haftalığım Yarın spinal Sezaryen ile 7.30 da doğumum geçmiyor geçmezki asla geçmez derdim su gibi geçmiş gitmiş Heyecandan korkudan zor uyudum
Youngmotherr guzelanne01_ Rabbim bir avazda kucağına aldırsın inşallah paşayı 💙 daeısı başıma benim de 5-6 haftam kaldı
SinemAkyldz_ guzelanne01_ ben de sabah suni sanciyla dogurucam inşallah. Allah sag salim kavuşmayı nasip etsin hepimize🙏🏼
guzelanne01_ Youngmotherr maşallah sanada canım Çok amin inşallah Seninde hayırlı sağlıklı doğurmanı nasip etsin rabbim🌸
guzelanne01_ funnymummy çok hızlı gececek geçmiyor gibi görünsede Ve aynı bedene öyle alışmış hissi geliyorki sanki doğurunca değişik duygularda hissedecem gibi geliyor
guzelanne01_ Cananaslan_ yaa maşallah Nasıl hissediyorsun çok değişik dimi resmen küçüçük bişeycik olcak yarın🫣İnşallah
Cananaslan_ guzelanne01_ bu duygunun tarifi yok bide bugün nişanım da geldi eğer gün falan almasaydim yine 21 Haziran olcakmis doğumumuz şimdi uyku uyuyamıyorum bı an önce sabah olsun istiyorum