Pinar1212 Öncelikle hepimizin sağlıkla huzurla kucağımıza almamız dileği ile nasip olursa benim 20 Aralık cinsiyeti yarın öğreneceğim inşallah siz öğrendiniz mi
yesilkahve Pinar1212 13+1 de öğrendim erkek olduğunu 💜 şimdi 15. haftadayız. Aralık 12 kırkıncı haftanın dolumu bakalım ne zaman doğar 😅
aminehumamoms Pinar1212 daha öğrenmedim 13+5haftalığım detaylı ultrasonu bekliyorum 20haftada öğrenirim acelemiz yok sağlıklı olsunda
Alizee Pinar1212 biz 13 haftada net öğrendik cinsiyyetini. Ama ben sezaryen olacağım diye her halde aralığa kadar kalmam, 38 haftada falan olurum. Zamanında sağlıkla gelsinler inşallah
Esrabs Bende yarın öğreneceğim inşallah 15 haftalığız 🥰 göstermesi için ne yapmalıyım öneriniz var mı
Pinar1212 Esrabs doktor biliyor yöntemini peki içine doğan bir cinsiyet varmıdır? Veyahut misal ben erkek hissediyorum yani idrarım parlak sarı yada bulantım çok olmadı diye sende varmı ne olduğu ile ilgili hissiyat bu arada bende yarın öğreneceğim hayırlısı ile 🙏🪬🧿
Esrabs Pinar1212 Merhaba biraz geç oldu kusura bakmayın 💙 ben dün hastaneye gittim. Doktor direkt gördü erkek dedi. Bende görmek emin olmak istedim. Bacak arasını gösterdi. Orada bir kabartı vardı cinsel organı olduğu belliydi yani 🥲. Ben kız hissediyordum ama erkekmis ☺️ sağlıklı olsunda cinsiyet çok önemli değil tabii
SevvaallEr Bende aralık 9-10 gibi doğum lnsallah gelmeye niyetlenirse 🐣 14+5 te kız oldugunu öğrendik net bacak arasından🐣 saglıkla gelsinlerde inşallah🙈
Fatmabens Ben 16. haftada öğrenemedim yaa çok da merak ediyorum sanırım bu kadar merak ettiğim için göstermiyor 😊 yarın bi kez daha muayene olacağım çok ultrasona girmek de iyi değilmiş ama 20. haftayı bekleyemiyorum 😊
Sevilayyk Ben 12 haftalıkken gittim net değilim kız gibi dedi bayramdan sonra ki hafta kesin öğreneceğiz inş 🌸
Tgba26 Pinar1212 14+5 bugün. Dün kontrolüm vardı ama bacaklarını kapatmış göremedik sabırsızlıkla bekliyorum öğreneceğim günü☺️🥰